Wednesday 29th March 2017,
Turkije, Turks en Turkse films op TurkseFilm.NL

Karsu – I Hide a Secret

admin 2 February 2013 Turkse film No Comments
Karsu – I Hide a Secret

Karsu Dönmez (17), een getalenteerde singer-songwriter uit Amsterdam – door kenners de Nederlandse Norah Jones genoemd – begon haar carrière in het restaurant van haar Turkse ouders. Vol passie brengt ze haar eigen liedjes ten gehore. Haar teksten schrijft zij midden in de nacht, als het doodstil is. Ze komen uit het diepste van haar ziel en lijken heel persoonlijk, maar Karsu ontkent hardnekkig dat ze over haar leven gaan. Langzaam maar zeker neemt ze ons mee in haar geheimen, die nauw vebonden zijn met Turkse tradities. Opgroeiend tussen Turkse en Nederlandse normen en waarden zoekt Karsu haar eigen weg.

Op 14 februari gaat de film in première bij Rialto in Amsterdam en zal Karsu na afloop een muzikaal optreden geven in het restaurant Kilim van haar ouders. Karsu zal te zien zijn in filmtheaters in o.a. Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Rotterdam.

In Amsterdam (Rialto / 9 februari) is een speciale voorpremière van de film waarbij zowel de filmmaakster als Karsu aanwezig zullen zijn voor een Q&A.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave A Response

*