Tuesday 19th June 2018,
Turkije, Turks en Turkse films op TurkseFilm.NL

De getrainde lichaam van Kıvanç Tatlıtuğ.

admin 7 december 2011 Turkse series Reacties uitgeschakeld voor De getrainde lichaam van Kıvanç Tatlıtuğ.

Hij is momenteel in Turkije de meest besproken acteur. Na zijn grote rol in Ask-i Memnu die vorig zomer ten einde was gekomen speelt hij nu in de nieuwe serie Kuzey Güney.

 

 

In deze serie speelt hij niet meer de lieve charmante rol, maar de stoere straatvechter is jongen die de zwarte schaap is in de familie.
Voor zijn rol moest hij flink afvallen en volop trainen . In de eerste aflverling was al te zien dat hij lichamelijk veranderd is. In een korte tijd moest hij af van zijn baklava buik met behulp van trainer Tony Hill en zijn vrouw Karen Hill.
Hoe kon hij binnen een korte periode zo snel afvallen kregen we als antwoord van Karen Hill:
Ik en Tony zitten tientallen jaren in dit vak. Hij is eigelijk geen kilo afgevallen, maar heeft zijn vet omgezet naar spieren en dit heeft voor de nodige veranderingen gezorgd. Hij heeft daarbij ook boks lessen gekregen.

 

 

 

 

Tony Hill:
Kivanç is erg koppig, maar een doorzetter. Hij wist dat dit een moeilijke periode voor hem zou worden, maar hij was gemotiveerd genoeg om vol te houden en door te gaan. Zonder de juiste voedingspatroon kon hij ook niet de buikspieren die hij nu heeft krijgen.

We vroegen Karen wat hij allemaal heeft moeten eten:
Kivanç moest afstand houden van melkproducten. Hij mocht geen alcohol benuttigen, geen pasta, brood en mais producten eten.
Wel veel rode vlees, kip, vis, eieren en groente.
Volgens Tony nam hij ook proteïne poeder en dat zonder melk. We waren minimaal 3 per week samen in de sportschool en elke training duurde minimaal 1.5 uur. Kivanç moest om 07:00 opstaan en om 23:00 weer zijn nachtrust nemen.

Op de vraag of deze verandering niet te snel is voor een korte periode van 1.5 maand antwoordde Tony:
Men denkt dat ze door uren lang in de sportschool op een loopband snel kunnen afvallen, maar ondertussen verslijt je wel je knieen. Door de juiste bewegingen uit te voeren en de juiste voedingsprogramma te volgen kun je de gewenste resultaat halen.

Advies van Karen Hill:
• De juiste slaaptijden aanhouden, zodat het lichaam optimaal kan uitrusten is 07:00 opstaan 23:00 slapen
• Geen melk producten. In plaats een broodje kaas als ontbijt een ei of fruit benuttigen.
• Minimaal 2 liter water drinken, thee of koffie hoort daar niet bij .
• Probeer in de ochtend lauw water met geperste citroen en appel azijn. Dit zorg voor het reinigen van de darmen, nieren en lever
• Geen prik drinken.
• Fruit is suikerproducten , dus eet dit in de middag en niet in de avond.
• Proteïne poeder
• Natuur producten eten en geen salami of worst producten
• Gedroogd fruit


Tony Hillen kraren Hill

 

 

bron: hababam.nl

Like this Article? Share it!

About The Author