Sunday 20th May 2018,
Turkije, Turks en Turkse films op TurkseFilm.NL

Özcan Deniz live concert

admin 21 maart 2012 Turkse series Reacties uitgeschakeld voor Özcan Deniz live concert

Clothing Concepts organiseert een bijzonder evenement in het Openluchttheater Bloemendaal!

Özcan Deniz, de stijlicoon met een vooraanstaande naam en bewezen staat van dienst in de Turkse muziek & filmwereld, geeft een exclusief concert op Nederlandse bodem! De succesvolle zanger heeft zijn wortels in de traditionele Arabesque volksmuziek en brengt internationale populaire geluiden en ritmes in openbare- en lokale structuren samen.

In het Nationaal Park Zuid Kennemerland ter hoogte van Bloemendaal ligt tussen de duinen het Openluchttheater Bloemendaal verscholen. Een plek waar jaarlijks 40.000 bezoekers samenkomen om van de meest uiteenlopende concerten en voorstellingen te genieten. Naast vele (inter)nationale grootheden is het dit keer de beurt aan Özcan Deniz -de ware held van Asmali Konak- die als eerste Turkse zanger op deze locatie zijn indringende, betoverende stem ten gehore zal brengen.

Samen met zijn 20-koppige live band, vocalisten en dansers belooft het een onvergetelijke avond te worden waarin o.a. zijn gouden hits als ‘Utaniyorum’, ‘Sevdanin Rengi’ en ‘Nasip Degilmis’ de revue zullen passeren. De persoonlijke anekdotes over de totstandkoming van zijn nieuwe film ‘Evim Sensin’, die binnenkort in de Nederlandse bioscopen in première gaat, zorgt voor extra dimensie. Of is het ‘t voorproefje van zijn aankomend album (zomer 2012) dat zijn Nederlandse fans in extase zal brengen? Kortom; een zwoele muzikale topavond met verrassende uitkomsten.. Leuk, mooi maar vooral stijlvol!
PS: Als speciale gast maakt u ook nog kans op een exclusieve zomeroutfit! (t.w.v. EUR. 1700,00) Op basis van een persoonlijke (kleuren)analyse zal de style worden bepaald, die geheel wordt verzorgd door modespecialisten van Clothing Concepts. De toegangskaart is hierbij het lotnummer, waarvoor de trekking diezelfde avond plaatsvindt! De plaatsen zijn beperkt; wees er dus snel bij!
Kaarten: EUR. 37,00 p.p. (Rang 2) EUR. 73,00 p.p. (Rang 1) V.I.P. – table EUR. 730,00 (Max. 6 personen) (plaatsen zeer beperkt) – Prachtige heli-view op het podium, Bloemendaalse Duinen en Wandelpark Caprera! – Exclusieve bediening: 1 fles binnenlands- / buitenlands gedistilleerd naar keuze + onbeperkt softdrinks en frisdrank – Onbeperkt exquise hapjes

 

Kaarten: EUR. 37,00 p.p.

(Rang 2) EUR. 73,00 p.p.

(Rang 1) V.I.P. – table EUR. 730,00 (Max. 6 personen) (plaatsen zeer beperkt) – Prachtige heli-view op het podium, Bloemendaalse Duinen en Wandelpark Caprera! – Exclusieve bediening: 1 fles binnenlands- / buitenlands gedistilleerd naar keuze + onbeperkt softdrinks en frisdrank – Onbeperkt exquise hapjes

Like this Article? Share it!

About The Author